Monday, 22 December 2014

Kelas online ABDR

Kami menerima pendaftaran setiap hari. Kepada yang tertanya-tanya mana sesuai untuk disertai, di bawah adalah keterangan yang mungkin membantu:

1. Kelas online asas bina blog penulisan - untuk membina blog berpengaruh, blog yang disukai pembaca, belajar menulis blog dengan betul yang dapat menarik traffik ke blog.

2. Kelas online asas blog fanpage mula bisnes - bagi yang mahu mulakan bisnes online. Tak tahu cara untuk mula bisnes. Belajar urusniaga mudah dengan menggunakan medium percuma blog, fanpage dan facebook. Belajar menjana pendapatan bermula RM5, RM10 dan seterusnya. Bagi yang tidak ada produk kami sediakan produk untuk dropship.

3. Kelas beriklan di mudah.my - mudah.my merupakan medium promosi online secara percuma. Belajar teknik beriklan dengan betul di situ.


4. Kelas penulisan kreatif - bagi yang bercita-cita menulis cerpen. Belajar menulis cerpen dahulu sebelum menulis novel. Apabila sudah pandai tulis cerpen, insya Allah boleh menulis novel.


5. Kelas Urus Akaun Bisnes Kecil / WAHM SOHO - Khas untuk usahawan kecil / WAHM SOHO yang mahu belajar cara urus akaun dengan lebih sistematik. Dengan tenaga pengajar yang berpengalaman dalam bidang ini.

Yang mana satu? Pilihan di tangan anda. Hubungi saya jika sudah bersedia.


Hubungi saya,

Pengurus Online
Blog: http://noorazilamohamad.blogspot.com/
Email: noorazilamohamad@gmail.com
SMS/whatsapp: 0192989202 
 
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...