Wednesday, 1 January 2020

TELEKUNG RUNCIT & BORONG

Assalamualaikum..

Saya Noor Azila Mohamad, merupakan pembekal telekung solat secara runcit dan borong. Pelbagai jenis telekung yang terdapat di sini, namun stock kadang-kadang 'sold out', apa pun, in shaa Allah kami sentiasa updated di sini stock yang ada dari masa ke semasa. Sebarang pertanyaan atau sebuta harga untuk belian borong, boleh emailkan, pm di inbox kami, atau boleh terus whatsapp saya...


STOCK YANG ADA...


Hubungi saya:
Noor Azila Mohamad
Sms / Whatsapp: 0192989202



Friday, 27 October 2017

TELEKUNG HANTARAN

TELEKUNG EKSKLUSIF


TELEKUNG MAWAR



HARGA  RM180 (termasuk pos)
Jenis kain: Sutera dove velvet
Sulaman: sulaman kerawang yg penuh, terus pada belakang kepala, keliling telekung dan kain 
- Sejuk dan lembut
(bukan kerawang tampal)
Telekung + Beg + Sejadah








TELEKUNG CENTINI 




 



TELEKUNG PARIS MELATI





TELEKUNG CASSANOVA




TELEKUNG MELATI





Hubungi saya:
Sms / Whatsapp: 0192989202 (azila)




Saturday, 14 October 2017

PROMOSI OKTOBER

TELEKUNG KANAK2 VIETNAM

NAK CARI TELEKUNG KANAK-KANAK YANG NAMPAK MATANG?

Ehhh..macam mana tu? Oooo..tak nak telekung kanak-kanak yang kartun-kartun, warna-warni, bunga sana sini...anak dah mula membesar, segan katanya. Nak cari telekung yang sesuai untuk dibawa ke sekolah.

Selama ni, ibu-ibu mungkin tak perasan anak-anak sudah meningkat remaja. Darjah satu pun dah segan nak pakai telekung yang reben-reben..warna-warni..

Oklah...apa kata ibu-ibu cuba Telekung Kanak-kanak Vietnam ni...

Material - Cukup selesa, silk vietnam. Pastinya material yang sejuk dan selesa. Tidak mengerbang ketika solat.

Design - Design yang simple dan kemas, dalam 3 pilihan warna, kuning, peach dan putih.

Sulaman - Sulaman yang kemas dan cantik keliling telekung.

Size - Free size.

Harga - Harga biasa RM60 ( + poslaju rm8 )

Untuk bulan ni (oktober sahaja), kami nak bagi special price untuk anak-anak...

Sepasang RM60 

2 pasang rm110....

Siap FREE POSTAGE.. 

Berminat untuk dapatkan telekung ni?

Whatsapp....

www.wasap.my/60192989202/TKV


 Ukuran 


A - 43"
B - 38"
C - 37"
D - 25"












 




 














Hubungi saya:
Noor Azila Mohamad
Sms / Whatsapp: 0192989202




TELEKUNG MINI

INGIN MENUNAIKAN UMRAH HUJUNG TAHUN NI? DAH ADA TELEKUNG MINI? ANTARA LIST YANG WAJIB ADA UNTUK MENUNAIKAN UMRAH....

Bila ingin menunaikan umrah, ramai yang akan mencari telekung mini. Iaitu telekung tanpa kain. Telekung mini biasanya lebih singkat daripada telekung biasa. Labuh dalam 25" - 30". 

Telekung mini lebih selesa ketika umrah, kerana lebih mudah untuk pergerakan, ibadah tawaf dan ketika ziarah.

Kami ingin memperkenalkan Telekung Ziarah Aisyah dan Telekung Ziarah Balqis. Apa yang best tentang telekung ni....


MATERIAL
- Pastinya Cotton yang selesa, tidak panas dan tidak jarang..sangat selesa dalam cuaca panas.

DESIGN
- Design nampak simple tapi jahitan pada renda..dan bahagian muka sangat kemas dan selesa.

LAPIK
- Ada lapik dalam hingga bahagian dada.

SMOCKING
- Bahagian kepala bersulam dan bergetah. Sangat sesuai untuk semua jenis bentuk muka. Tidak perlu pakai anak tudung.

HARGA YANG SANGAT BERPATUTAN...

Berapa???

Cuma RM75 sepasang....

Siap FREE POSTAGE..
Berminat?
Whatsapp kami...
 
Jom try dulu, baru tahu best ke tak...


Hubungi saya:
Noor Azila Mohamad
Email: noorazilamohamad@gmail.com
Page: https://www.facebook.com/borongtelekungsolatazila
Blog: noorazilamohamad.blogspot.my
Sms / Whatsapp: 0192989202
 

PROMOSI PRE-ORDER

PROMOSI PRE-ORDER

Sempena warna-warna baru Telekung Aisyah Eksklusif ( Aisyah Revolution ). Team kami buka tempahan untuk anda memiliki telekung eksklusif ini. Dengan setiap tempahan anda berpeluang mendapat free box eksklusif dan buku doa daripada kami.

TELEKUNG AISYAH EKSKLUSIF
Material : Premium Le'Satin
Warna : 13 Warna menarik
Harga pasaran : RM339


Harga pre-order : RM160 sahaja


Tarikh pre-order : 13 - 24/10/2017 (poslaju pada 25-26/10/2017)


Untuk tempahan....
www.wasap.my/60192989202/TAE


Apa yang menarik Pre-order ni...

Cabutan bertuah bagi setiap pembelian..
*** Free sepasang Telekung Aisyah Eksklusif
*** Berpeluang menerima hadiah misteri daripada HQ.


# Jom order sekarang, inilah masanya untuk memiliki Telekung Aisyah Eksklusif.
































Hubungi saya:
Noor Azila Mohamad
Sms / Whatsapp: 0192989202



Wednesday, 4 October 2017

ISTIMEWA UNTUK YANG TERSAYANG..


SUSAHNYA NAK PILIH HADIAH UNTUK YANG TERSAYANG...

NAK CARI...
  • Yang mampu memberi manfaat kepada penerima..
  • Yang cantik dan eksklusif.
  • Yang boleh digunakan untuk jangka masa panjang.
  • Yang mampu beri kita sedikit saham akhirat.    
Apa kata, anda hadiahkan " Exclusive Aisyah Telekung "...


APA YANG ISTIMEWANYA TELEKUNG NI..

Material - Pastinya material yang cukup eksklusif "Premium Le'satin" yang lembut dan selesa. Tidak  terlalu berat dan tidak terlalu ringan, cukup selesa.

Design - Design yang simple tetapi eksklusif gitu. Yang penting bahagian muka kemas dan selesa. Tidak perlu lagi nak pakai anak tudung.

Size - Free size, tetapi sesuai untuk semua golongan, besar atau kecik, tua atau muda, tinggi atau rendah, semua pun boleh pakai.

Warna - Ada 9 warna menarik. Anda boleh pilih mengikut kesesuaian. Contohnya -warna hitam atau putih untuk umrah. Pilih warna mengikut tema perkahwinan dan sebagainya.

Box Eksklusif - Free box eksklusif. Tak perlu nak susah-susah pikir nak balut macam mana. Dah siap dengan box yang cantik.

BERAPA HARGA TELEKUNG EKSKLUSIF NI?

CUMA RM170

YE..RM170 SAHAJA..

BETUL RM170 SAHAJA...

LAGI BEST.... FREE POSTAGE (RM15)
                    .....FREE BOX EKSKLUSIF (RM30)
                    .... FREE KAD UCAPAN..nak wish apa pun boleh..

Berminat untuk dapatkan "Eksklusif Aisyah Telekung"...mudah je..

Whatsapp "EAT" ke 019-2989202
Whatsapp "EAT" ke 019-2989202
Whatsapp "EAT" ke 019-2989202

# Pastinya hadiah yang paling bermakna buat yang tersayang...
 





















Hubungi saya:
Noor Azila Mohamad
Sms / Whatsapp: 0192989202



 

Wednesday, 20 September 2017

PROMOSI ISTIMEWA

INGIN MENUNAIKAN UMRAH HUJUNG TAHUN NI? DAH ADA TELEKUNG MINI? ANTARA LIST YANG WAJIB ADA UNTUK MENUNAIKAN UMRAH....

Bila ingin menunaikan umrah, ramai yang akan mencari telekung mini. Iaitu telekung tanpa kain. Telekung mini biasanya lebih singkat daripada telekung biasa. Labuh dalam 25" - 30". 

Telekung mini lebih selesa ketika umrah, kerana lebih mudah untuk pergerakan, ibadah tawaf dan ketika ziarah.

Kami ingin memperkenalkan Telekung Ziarah Aisyah dan Telekung Ziarah Balqis. Apa yang best tentang telekung ni....

MATERIAL
- Pastinya Cotton yang selesa, tidak panas dan tidak jarang..sangat selesa dalam cuaca panas.


DESIGN
- Design nampak simple tapi jahitan pada renda..dan bahagian muka sangat kemas dan selesa.


LAPIK
- Ada lapik dalam hingga bahagian dada.


SMOCKING
- Bahagian kepala bersulam dan bergetah. Sangat sesuai untuk semua jenis bentuk muka. Tidak perlu pakai anak tudung.


HARGA YANG SANGAT BERPATUTAN...

Berapa???

Cuma RM75 sepasang....lagi murah bila beli 2 pasang..

2 pasang - RM130 ( boleh campur )

Siap FREE POSTAGE..

Berminat?
Whatsapp kami...

www.wasap.my/60192989202/TMini
  www.wasap.my/60192989202/TMini
  www.wasap.my/60192989202/TMini


Jom try dulu, baru tahu best ke tak...






 
Hubungi saya:
Blog: noorazilamohamad.blogspot.com
Sms / Whatsapp: 0192989202




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...