Wednesday, 1 January 2020

TELEKUNG RUNCIT & BORONG

Assalamualaikum..

Saya Noor Azila Mohamad, merupakan pembekal telekung solat secara runcit dan borong. Pelbagai jenis telekung yang terdapat di sini, namun stock kadang-kadang 'sold out', apa pun, in shaa Allah kami sentiasa updated di sini stock yang ada dari masa ke semasa. Sebarang pertanyaan atau sebuta harga untuk belian borong, boleh emailkan, pm di inbox kami, atau boleh terus whatsapp saya...


STOCK YANG ADA...


Hubungi saya:
Noor Azila Mohamad
Sms / Whatsapp: 0192989202



Friday, 19 October 2018

TELEKUNG AISYAH EKSKLUSIF

EXCLUSIVE AISYAH TELEKUNG











APA YANG ISTIMEWANYA TELEKUNG NI?
.
Material - Pastinya material yang cukup eksklusif iaitu Premium LeSsatin yang mana sungguh lembut & cukup selesa. Tidak terlalu berat dan tidak terlalu ringan.
.
Rekaan - Sederhana & semestinya, ramai suka dengan minimal konsep yang dibawakan. Tidak perlu pakai anak tudung ya, sebab sungguh kemas di bahagian muka.
.
Saiz - Free size, tetapi sesuai untuk semua golongan, besar atau kecik, tua atau muda, tinggi atau rendah, semua pun boleh pakai.
.
Warna - Ada puluhan warna, cumanya kali ini ada 7 warna baru! Hitam dan putih pun ada, jangan risau!
.
Lain2 yang BEST/SPECIAL dengan EAT:

* Pernah keluar Harian Metro
* Cipta rekod hampir ribuan unit telah terjual
* Rata2 belikan untuk hantaran serta hadiahkan untuk Ibu /Isteri
* Majoriti akan beli 2 unit keatas sebab Mak mertua 1 , Mak sendiri 1
* Bahagian telekung ada Border Lace , ada manik (Stone) pula tu
* Tak berat , tak ringan - kalau tunduk janji tak terbang telekung tu
* Ramai sangat puji cakap cantik ! Ini tak tipu
* Delivery ambil masa 2-3 hari sahaja
* Tak perlu pakai anak tudung pun

Market price : RM339

SPECIAL PRICE = RM170  RM150 SAHAJA

### free postage + free box eksklusif

TESTIMONI TELEKUNG AISYAH EKSKLUSIF


 




 Free box.




Hubungi saya:
Blog: noorazilamohamad.blogspot.com
Sms / Whatsapp: 0192989202


Thursday, 18 January 2018

TESTIMONI TELEKUNG LYCRA
















 
 
 
Hubungi saya:
Noor Azila Mohamad
Sms / Whatsapp: 0192989202
 
 
 

TESTIMONI TELEKUNG KANAK2

 
 
Hubungi saya:
Noor Azila Mohamad
Sms / Whatsapp: 0192989202
 
 
 

TESTIMONI TELEKUNG TRAVEL











Hubungi saya:
Noor Azila Mohamad
Sms / Whatsapp: 0192989202
 
 
 

TESTIMONI TELEKUNG INDONESIA






Hubungi saya:
Noor Azila Mohamad
Sms / Whatsapp: 0192989202
 
 

Wednesday, 17 January 2018

PROMOSI JANUARY

TELEKUNG MYSARA COTTON..
( by al-hijrah )


MUSIM HAJI NI, NAK HADIAHKAN ORANG TERSAYANG TELEKUNG YANG SELESA? SUSAH NAK CARI TELEKUNG COTTON? ALA, MAK PULAK NAK TELEKUNG PUTIH JE...

Biasalah, ibu-ibu lebih selesa menggunakan telekung putih, yelah bila solat jemaah di masjid, tak rasa terlalu menonjol. Warna putih nampak suci murni gitu. Bila solat jemaah, semua menggunakan telekung putih, nampak kesepakatan disitu.

Apa kata, try Telekung Mysara Cotton...Apa yang best tentang telekung ni....

MATERIAL 
- Cotton yang selesa, yang pasti tidak jarang.

DESIGN 
- Simple dengan sulam tampal keliling, ringkas dan sesuai untuk kegunaan harian.

LAPIK
- Ada lapik dalam hingga bahagian dada.

SMOCKING
 - Bahagian kepala bersulam dan bergetah. Sangat sesuai untuk semua jenis bentuk muka. Tidak perlu pakai anak tudung.

FREE SIZE 
- Sesuai untuk ketinggian 165cm.

UKURAN

 

A - 52"
B - 44"
C - 47"
D - 27"


HARGA 
- Normal Price RM110


HARGA PROMOSI TAHUN BARU..
(Sepanjang January)

Kami bagi harga promosi..
HANYA RM90 SAHAJA...
Ya, RM90 sahaja..
Betul..RM90 sahaja..


NAK jimat lagi....
2 pasang rm 170
cuma rm170 sahaja..


Siap dengan...
FREE POSTAGE..


 









 
Hubungi saya:
Blog: noorazilamohamad.blogspot.com
Sms / Whatsapp: 0192989202





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...