Wednesday, 1 January 2020

TELEKUNG RUNCIT & BORONG

Assalamualaikum..

Kami merupakan pembekal telekung solat secara runcit dan borong. Pelbagai jenis telekung yang terdapat di sini, namun stock kadang-kadang 'sold out', apa pun, in shaa Allah kami sentiasa updated di sini stock yang ada dari masa ke semasa. Sebarang pertanyaan atau sebuta harga untuk belian borong, boleh emailkan, pm di inbox kami, atau boleh terus whatsapp kami...


STOCK YANG ADA...


Hubungi saya:
Noor Azila Mohamad
Sms / Whatsapp: 0192989202



Sunday, 10 February 2019

TELEKUNG KIDS NUR MARYAM

Telekung NurMaryam
• Pilihan warna yang ada

  1. White
  2. Lightpink
  3. Hotpink
  4. Maroon
  5. Mint Green
  6. Emerald Green
  7. Royal Blue
  8. Sea Blue
  9. Purple
  10. Indigo
  11. Grey
• Material Jersey
• Separuh tebal
• Ringan
• Tidak panas
• Renda Cotton 4 tone
• Boleh basuh mesin
• Tidak melekat kat badan
• Dekat belakang kepala guna Tali. Hujung tali ada renda 4 tone
• Dekat dahi ada getah
• Pinggang semu guna getah
• Tidak perlu pakai anak Telekung











Hubungi saya:
Noor Azila Mohamad
Sms / Whatsapp: 0192989202



TELEKUNG KIDS

TELEKUNG MARYAM PREMIUM


• Material Kids: Polyester Cotton
• Sejuk
• Berkualiti
• Terletak dibahagian muka
• Bentuk/pola telekung tak sama dengan yang ada dipasaran sebab design kami semua “Homemade”
• Jahitan kemas dan selesa
• Kain tidak mudah renyuk
• Ada tiga saiz untuk anak-anak belajar solat
• Tidak perlu penggunaan anak Telekung 
• Corak renda cotton yang simple, kemas dan cantik
• Hujung Tali Telekung ini di Jahit Juga dengan renda 
• Bahagian Dagu Di Buat dengan saiz yang lebih lebar untuk memastikan Si Pemakai Akan Lebih Selesa Semasa Solat
• Kids: Pink/Terqoise/Grey/White/Magenta/Purple/Gold









Hubungi saya:
Noor Azila Mohamad
Sms / Whatsapp: 0192989202



Saturday, 9 February 2019

TELEKUNG KIDS MARYAM

TELEKUNG MARYAM

• Ada 35 kod colour
KOD COLOUR TELEKUNG MARYAM

TM01: PINK BANDUNG + SOFT BLUE
TM02: PURPLE GELAP+ SOFT BLUE
TM03: GREY + BLACK
TM04: SHOCKING PINK +SOFT BLUE
TM05: SOFT PURPLE + SHOCKING PINK
TM06: ORANGE + SOFT CHOC
TM07: DARK BLUE + PINK BANDUNG
TM08: ALL WHITE
TM09: SOFT BLUE + PINK BANDUNG
TM10: SOFT PINK + SOFT BLUE
TM11: PINK BANDUNG + DARK PURPLE
TM12: BLACK + SHOCKING PINK
TM13: WHITE + KELIM HIJAU
TM13A: WHITE + KELIM PINK
TM14: GREY + PINK BANDUNG
TM15: SOFT PINK + DARK PURPLE
TM16: SHOCKING BLUE + YELLOW
TM17A: DARK PURPLE + PINK BANDUNG
TM17B: DARK PURPLE + SOFT PINK
TM18: CREAM + SOFT PINK
TM19: DARK CHOC + SOFT CHOC
TM20: SOFT CHOC + DARK CHOC
TM21: SHOCKING BLUE + SOFT PINK
TM22: WHITE + SOFT PINK
TM23: WHITE + SOFT PURPLE
TM24: WHITE + SOFT BLUE
TM25: WHITE + GREY
TM26: EMERALD GREEN + PINK BANDUNG
TM27: SOFT PURPLE + SOFT PINK
TM28: SOFT PINK+ SOFT PURPLE
TM29: DARK CHOC + SHOCKING PINK
TM30: BIRU AIR LAUT + DARK BLUE
TM31; SOFT PINK + PUTIH
TM32: SOFT PINK + BELACAN
TM33: SOFT GREEN + PINK BANDUNG
TM34: SOFT PINK+ SHOCKING PINK
TM35: SOFT PINK+ PINK BANDUNG

• Material Jersey
• Separuh tebal
• Ringan
• Tidak panas
• Boleh basuh mesin
• Tidak melekat kat badan
• Dekat belakang kepala guna getah
• Dekat dahi ada getah
• Pinggang semu guna getah
• Tidak perlu pakai anak Telekung










Hubungi saya:
Noor Azila Mohamad
Sms / Whatsapp: 0192989202


Wednesday, 6 February 2019

TELEKUNG AUNI

APA YG BEST AUNI NIEE..?

  • Material cotton putih yg sezukk..
  • Free saiz sesuai utk semua wanita
  • Design terkini yg simple
  • Sesuai utk ketinggian 170cm kebwh
  • Sangat mudah digubah utk hantaran
  • Hanya ada putih jer tauu..
  • Ada box tau sesuai utk hadiah..


BERAPA HARGA AUNI NIE..?
.
Nak bagi harga MUR...Mur jerrr..tau 
.
RM129 jer tau utk semenanjung dan

RM139 jer utk sabah sarawak..

FREE POSTAGE.

UKURAN















Hubungi saya:
Noor Azila Mohamad
Sms / Whatsapp: 0192989202



TELEKUNG MINI TERKINI.

INGIN MENUNAIKAN UMRAH HUJUNG TAHUN NI? DAH ADA TELEKUNG MINI? ANTARA LIST YANG WAJIB ADA UNTUK MENUNAIKAN UMRAH....

Bila ingin menunaikan umrah, ramai yang akan mencari telekung mini. Iaitu telekung tanpa kain. Telekung mini biasanya lebih singkat daripada telekung biasa. Labuh dalam 25" - 30". 

Telekung mini lebih selesa ketika umrah, kerana lebih mudah untuk pergerakan, ibadah tawaf dan ketika ziarah.

Kami ingin memperkenalkan TELEKUNG MARRWAH. Apa yang best tentang telekung ni....


MATERIAL
- Pastinya Cotton yang selesa, tidak panas dan tidak jarang..sangat selesa dalam cuaca panas.

DESIGN 
- Design nampak simple tapi jahitan pada renda..dan bahagian muka sangat kemas dan selesa. Ada poket tersembunyi.

LAPIK
- Ada lapik dalam hingga bahagian dada.

SMOCKING
- Bahagian kepala bersulam dan bergetah. Sangat sesuai untuk semua jenis bentuk muka. Tidak perlu pakai anak tudung.

HARGA YANG SANGAT BERPATUTAN...

Berapa???

Cuma RM99 sehelai..
2 helai RM149 SAHAJA...

Siap FREE POSTAGE..
Berminat?

Whatsapp kami...

Jom try dulu, baru tahu best ke tak...














Hubungi saya: 
Noor Azila Mohamad 
Email: noorazilamohamad@gmail.com 
Page: https://www.facebook.com/borongtelekungsolatazila 
Blog: noorazilamohamad.blogspot.my 
Sms / Whatsapp: 0192989202



TELEKUNG AMEENA EKSKLUSIF


APA BEST NYERR AMEENA EKSKLUSIF NIE..


Koleksi Ameena Eksklusif merupakan salah satu telekung koleksi Arrafah Origanal yg pernah menjadi fanomena pada 2016.

✅Material Jessey Viscose hight quality imported

✅Sejuk..Selesa dan mendamaikan..

✅Terdapat 10 warna hot but cool

✅Design terkini dgn sulaman atas telekung yg sweet

✅Tidak Jarang dan flowiy jerr...

✅ Free Saiz (Sesuai utk ketinggian 170cm kebwh)

✅ Kain bergetah dan bertali utk mudah ejas

✅ Lapik dagu yg lebar dan selesa

✅Sesuai utk koleksi peribadi...Hadiah atau hantaran

✅ Didtgkan dgn kotak by TA


Quality insyalah diyakini... bebaloi bila pakai utk solat..bab mudah dijaga...sgt selesa dan mendamaikan drp kali pertama memakainyer...

========
BERAPA HARGA...??
========

RM 129 sm
RM 139 ss

* Harga termasuk postage.. with box..dan ada small gift utk 50psg yg pertama jer tau...!!

===========
MANE NAK DAPAT AMEENA EKSKLUSIF NIEE??
===========

www.wasap.my/+60192989202/Ameena



P/s: Meh la tag kengkawan atau kezen2 uolls yg akan jadi raja sehari tak lama lagi...!!


UKURAN










Hubungi saya:
Blog: noorazilamohamad.blogspot.com
Sms / Whatsapp: 0192989202



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...